20n ANIVERSARI DEL CLUB DE JAZZ A L'HOTEL CASA FUSTER

Aquesta tardor fa dos anys que arran de les actuacions d'en Woody Allen l'estiu de 2007, l'Hotel Casa Fuster va decidir apostar per oferir una programació estable de jazz clàssic a l'elegant Cafè Vienès del mateix Hotel.
D'ençà aleshores, han passat per l'escenari d'aquest club de jazz tan selecte els músics més reconguts de l'estil (Josep Maria Farras, Ignasi Terraza, Eddy Davis, Dan Levinson, Ricard Gili, Joan Chamorro, Scott Robinson, etc...)
Per celebrar aquest segón aniversari, els dies 19, 20, 21 i 22 de novembre podrem gaudir de l'actuació del gran clarinetista nordamericà Dan Levinson, acompanyat per en Don Dwarkin al contrabaix i en Biel Ballester a la guitarra. Aquestes actuacions seran en format "jam session", és a dir, pot molt ben ser que ens trobem alguns dels músics catalans de jazz clàssic compartint escenari de forma espontànea amb aquest fabulós trio.
Sense cap mena de dubte serà una cita ineludible per als aficionats catalans.


Fragment de l'entranyable actuació a l'Hotel Casa Fuster de la Sant Andreu Big Band juntament amb músics professionals. En el vídeo podem veure a la prometedora Andrea Motis (sx soprà i veu acompanyada per en Ricard Gili (tp i veu)


Fragment de l'actuació de Dan Levinson a l'Hotel Casa Fuster

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada