FESTIVAL JAZZ CLASS NON STOP '09

Hola amics,El passat 24 d'octubre la Fundació Privada Catalana Jazz Clàssic i La Nau Ivanow van organitzar el Festival Jazz Class Non Stop 09, un certamen que va acollir diferents actuacions al llarg de 12 hores de forma ininterrompuda. El programa d’activitats va girar bàsicament al voltant dels gèneres Jazz Clàssic, Blues i Gospel, i va incloure un concert matinal de caire didàctic per a un públic familiar, projeccions de documentals i, com a plat fort, actuacions dels intèrprets i grups catalans més importants. Tot plegat constituí una amplia mostra del Jazz Clàssic, Blues i Gospel que es fa a Catalunya.

El festival comptà amb la participació de músics i grups tant representatius del panorama jazzístic català com ara Ignasi Terraza Trio, amb Josep M. Farràs i la cantant Susana Sheiman; el grup The Jazz Preachers, format íntegrament per solistes de La Locomotora Negra; Tandoori Lenoir, amb Dani Nel·lo i Amadeu Casas; Ivanow Jazz Group; el trio de gipsy swing Shine; el grup Swing 7; el quintet Down Home; els grups de blues The Suitcase Brothers (Víctor i Pere Puertas) i Rony Be & The Blues Buddys; el cor The Missisingers in the Heaven, de l’Institut de Gospel de Barcelona; el grup “de carrer” Los Krocodillos, i la Big Band juvenil Sant Andreu Jazz Band, entre altres.


En el seguent vídeo podeu veure una part de l'actuació de la coral MISSISINGERS IN THE HEAVEN, pertanyent a l'Institut de Gospel de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada