ACTIVITATS NADAL 2009


Amics i amigues:
Amb aquest darrer comunicat de l’any volem desitjar-vos que passeu unes Bones Festes de Nadal i que feu una bona entrada d’any 2010.

Per a nosaltres, el 2009 ha estat l’any de la consolidació de les nostres activitats públiques més habituals: les jam sessions, els sopars amb jazz i el Festival Jazz Class Non Stop. Encara queden molts reptes per anar assolint, però el suport que estem rebent de tots vosaltres ens esperona a seguir endavant ampliant i intentant millorar aquelles activitats que justifiquen la nostra existència.

Hem d’agrair les col•laboracions rebudes al llarg de l’any i ens permetem recordar-vos que, per tirar endavant els nostres projectes, ens calen tot tipus de col•laboracions. Amb una aportació econòmica de 60 € anuals, rebreu el carnet JAZZ CLASS 09 que us reportarà alguns avantatges: gratuïtat en les Jam Sessions i descomptes en els altres concerts, sopars-jazz i activitats de la Fundació.

És també el moment d’agrair la col•laboració desinteressada dels voluntaris que amb el seu treball han facilitat la realització de les nostres activitats. Aprofitem aquestes línies per animar a tots aquells que voldríeu participar en el nostre projecte a posar-vos en contacte amb nosaltres. Podeu fer-ho durant les nostres activitats o escrivint a la Fundació mitjançant correu electrònic (info@jazzclass.org) o correu postal (Av. de Sarrià, 15 2on 1a 08029-Barcelona)

INSTRUCCIONS PER A FER APORTACIONS I ACONSEGUIR EL CARNET JAZZ CLASS 2010
A)Directament en alguna de les nostres activitats.
B)Fent l’ingrés al c.c. de “La Caixa” nº 2100 0497 82 0200221811


Desitgem que passeu unes bones festes esperant que el Jazz hi tingui el seu petit racó. En aquest sentit us recordem dos concerts ben especials d’aquestes dates:

Dia 25 de desembre 09 a la Cova del Drac/Jazz Room a les 23h.
LA LOCOMOTORA NEGRA, amb els seu clàssic Concert de Nadal

i
Dia 26 de desembre 09 a la Sala Apolo a les 21h.
IVANOW JAZZ GROUP, tornaran amb Swinging Christmas

Fins ben aviat!
Fundació Privada Catalana Jazz Clàssic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada