ÈXIT DEL TRIO D’AUGUST THARRATS (18-III- 2010)

El dijous 18 de març, tal com havíem anunciat, va tenir lloc a la Llibreria Martínez Pérez, dintre del cicle “Jazz entre llibres”, el concert del trio que encapçala August Tharrats (piano) i que completen Jordi Mestres (baix) i Anton Jarl (bateria).
El repertori que ens oferí el trio anava des del blues en totes les seves formes i ritmes possibles (Blues is Everywhere, After Hours), fins als clàssics estàndards del jazz (Rose Room, Moten Swing, Broadway), passant per temes típics de la música de New Orleans (Just a closer walk with Thee), amb l’afegitó d’un Ragtime que interpretà August Tharrats sol al piano.
Potser on més destaca la música d’aquest trio i on el seu líder ens dóna el millor d’ell mateix és en la interpretació dels blues; en particular ens va colpir la seva punyent i molt low down interpretació del famós After Hours, així com la versió plena d’un swing àgil i encomanadís del Swingin’ the Blues que ens va oferir com a bis al final del concert.
Jordi Mestres i Anton Jarl varen ser uns atents i eficients acompanyants i varen tenir oportunitats per lluir-se sobradament en els seus respectius solos.
L’assistència de públic fou força nombrosa i el concert es desenvolupà de la primera a la darrera interpretació dintre d’un clima d’intensa comunicació entre músics i públic, amb moments d’autèntica eufòria.
Celebrem, doncs, que aquest concert programat per la Fundació Catalana Jazz Clàssic dintre del cicle “Jazz entre Llibres” que organitza la Llibreria Martínez Pérez, hagi estat un veritable èxit i esperem que aquests concerts tinguin en els propers mesos continuïtat pel que fa a la qualitat de la música i a l’assistència de públic.
El proper concert, el 22 d’abril, promet ser d’allò més interessant. Estigueu atents als nostres correus, blog i pàgina web. Fins aviat!

RICARD GILI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada