EL BLOG DE LA FUNDACIÓ

Com a president de la Fundació Privada Catalana Jazz Clàssic tinc el plaer de presentar-vos i oferir-vos aquest nou instrument de comunicació entre tots aquells que estem interessats en els objectius de la Fundació: la difusió de la música Jazz Class, és a dir, de totes les variants del jazz clàssic (New Orleans, Kansas City, Swing, Neo-swing, etc) i gèneres afins (Blues, Gospel, Rhythm & Blues, etc) i la preservació del patrimoni vinculat a aquesta música.

Volem que aquest Blog sigui un mitjà d’informació puntual de tots els esdeveniments relacionats amb la nostra música que considerem interessants i, a la vegada, una plataforma oberta i dinàmica de debat i d’intercanvi d’opinions en la que tothom que ho vulgui hi pugui participar.

Veureu que hi haurà uns col·laboradors habituals amb unes seccions fixes i temàtiques diverses al voltant de les quals, o dels temes que a vosaltres us preocupin, podreu fer les vostres aportacions que sempre seran benvingudes.
Esperem així estrènyer el nostre cercle d’afició i amistat.
Benvinguts al nostre Blog!

Ricard Gili

6 comentaris:

  1. Us dono suport en aquesta proposta que va més enllà dels corrents oficials i defensant el jazz més popular.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. M'agradaria que tots els patrons es presentessin escribint algun comentari o text sobre algun tema.
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  4. endavant i força jazz...

    ResponElimina
  5. Hola! m'agrada molt llegir el vostre blog i gràcies a vosaltres començo a comprendre tot el que engloba la paraula Jazz.

    Espero poder anar a escoltar-vos aviat. Salutacions i gràcies!

    ResponElimina
  6. Ja us he afegit al meu facebook

    ResponElimina