NEW ORLEANS DIJOUS GRAS CONCERT

Tal com varem anunciar, el passat dijous dia 11, la Llibreria Martínez Pérez, amb la idea de donar un toc d’estil New Orleans a la celebració del Dijous Gras, va acollir l’actuació del grup Old and New integrat per Joan Chamorro, al contrabaix, al saxo baix i a la trompeta, Dani Alonso, al trombó, la tuba i la trompeta, Josep Traver, al banjo i la guitarra, i una de les estrelles de la Sant Andreu Jazz Band, la jove Andrea Motis, a la trompeta, als saxos alto i soprano i també com a cantant.

El grup va tenir l’amabilitat de convidar-me a actuar juntament amb ells i, a més, altres s’hi varen afegir en col·laboracions puntuals i espontànies, com el Jordi Casanovas (contrabaix de la Locomotora Negra i habitual de les nostres Jam Sessions), l’Eva Ferrnández, una prometedora saxo alt de la Sant Andreu Jazz Band i, de la mateixa formació juvenil, la nena Alba Armengou, de vuit anys, , que va demostrar posseir un domini de la trompeta sorprenent a la seva edat.
El concert va tenir un caràcter de festa, accentuat per les disfresses que portaven els músics, les màscares que s’havien repartit entre el públic i l’aire divertit i informal que es va respirar al llarg de tota l’actuació.

Joan Chamorro, Dani Alonso i Josep Traver varen demostrar un cop més que són uns jazzmen de primera línia i l’Andrea Motis, cada vegada que l’escoltem, la veiem amb més seguretat i aplom; podem dir que ja és una promesa garantida.

Un dels moments més sorprenents i divertits va ser la interpretació del Mood Indigo en que Dani Alonso va exposar el tema fent sonar amb un arquet la fulla d’una serra metàl·lica!
El públic, nombrós, ho va passar d’allò més bé i l’acte es va cloure amb un pa amb tomàquet i botifarra d’ou com correspon a la tradició de la festa del Dijous Gras.

RICARD GILI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada