AQUELLS ANYS 30’, AQUELLS AMBIENTS…

Tot i no ser 100 x100 jazz (però si 98%), em sembla interessant recomanar l’espectacle “Chocolat” que el grup “Las Divinas” està presenant a la Sala Pepe Rubianes del Teatre Capitol de Barcelona fins el proper diumenge 25 d’abril.

Chocolat recrea l’ambient dels clubs dels anys 30 on nombrosos trios vocals femenins volien fer-se un lloc en un marc on la recent depressió havia trastocat l’escena musical neoyorquina. Amb un fil argumental senzill “Las Divinas” canten, ballen i interpreten de forma notable una història plena de swing. A aquest fet hi col•labora de forma determinant la força i dinamisme amb la que els músics acompanyants, Bernat Font (p), Ivan Kovacevic ( b) i Martí Elias (dr) , tots tres membres del Bernat Font trio al que s’uneix en Gabriel Amargant (cl), interpreten uns originals temes executats mitjançant encertats i eficaços arranjaments.

En definitiva, un espectacle que ens fa passar una bona estona i que ens aporta el que segurament també aportava ara fa anys: moments d’alegria i distracció en una època de crisi (1929=2010?). Una casualitat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada