DIVADAMS A LA LLIBRERIA: "García Lorca, Paisajes en Jazz"

DivaDams
"García Lorca, paisajes en jazz"

Després d’un any de rodatge, el trio vocal DivaDams, amb la producció musical del pianista i compositor Maurici Villavecchia, presenta "García Lorca, paisajes en jazz".

Aquest nou treball reuneix una selecció de poemes musicats del poeta universal espanyol, un viatge musical que ens apropa a la seva vida i obra, revisitant les seves estades a Nova York, Cuba i Espanya, a través de la música que el fascinava: el jazz, els ritmes afrocubans i el flamenc.

El repertori es basa en composicions ja existents, adaptades per a trio vocal. Les adaptacions, els arranjaments per les tres veus i algunes de les composicions han estat escrites per Loni Geest.

L’espectacle va ser estrenat a la sala Luz de Gas de Barcelona (21.04.08) i presentat posteriorment al Festival L’Hora del Jazz -Memorial Tete Montoliu (14.09.08), al Festival MPB Música Popular de Barcelona (24.10.08), la Nova Jazz Cava de Terrassa (06.12.2008) i al cicle Música als Parcs al Parc de la Ciutadella (04.07.08 i 15.07.09).

Araceli Aiguaviva · Càrol Brunet · Loni Geest - veu
Maurici Villavecchia - piano
_________________________________________________________

Data: 6 de Maig a les 20,45 h.
Lloc: Llibreria Martínez Pérez, carrer Valencia 246
Preu: 15.-€
Socis Fundació (amb carnet): 12.-€
Infantils (fins 15 anys): 8.-€

1 comentari:

  1. Esperem que sigui un concert proper al tipus de jazz que ens agrada. Recordo el desafortunat concert d'Ana Belén amb en Chano Dominguez al Festival de Barcelona, en aquella ocasió també van musicar poemes d'aquest excel·lent poeta però amb un resultat molt poc jazzístic

    ResponElimina