PROPER CONCERT A LA LLIBRERIA: "THE JAZZ PREACHERS"

ELLINGTONIA

El proper dia 22 d'abril, a les 20.30 h, s'ha programat un nou concert en col.laboració amb la "Llibreria Martínez Pérez". En aquesta oportunitat actuarà el grup "THE JAZZ PREACHERS", Solistes de La Locomotora Negra, amb Ricard Gili (trompeta), Marc Trepat (trombó), Toni Gili (saxo tenor), Tòfol Trepat (piano), Jordi Casanovas (contrabaix), Carles Gili (bateria).

El grup anomenat "The Jazz Preachers" és una "reducció" en el millor sentit, és a dir, en el gastronòmic, de la big band de LA LOCOMOTORA NEGRA. Està integrat per la seccíó rítmica de l'orquestra (piano, baix i bateria) i per un representant de cadascuna de les seccions de vent (trompeta, trombó i saxo tenor).

La fascinació que sempre han sentit els músics de LA LOCOMOTORA NEGRA per la música de Duke Ellington queda de manifest en un repertori integrat únicament per composicions d'aquell geni del jazz i en el respecte i en l'amor que posen en les versions que ofereixen de temes històrics tan celebrats com "Mood Indigo", "Don't Mean a Thing", "Caravan", "Satin Doll", etc.
____________________________________________________
Data: 22 d'Abril a les 20,45 h.
Lloc: Llibreria Martínez Pérez, carrer Valencia 246
Preu: 15.-€
Socis Fundació (amb carnet): 12.-€
Infantils (fins 15 anys): 8.-€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada