ACTIVITATS GENER-FEBRER 2010

Amics i amigues:
Iniciem el nou any acompanyant els nostres millors desitjos per a aquest període amb alguna novetat important:

Concerts a la Llibreria Martínez Pérez .- Dintre de la programació habitual d’actuacions privades que s’hi celebren, la Fundació està a punt de formalitzar un acord amb la direcció d’aquest establiment per tal de programar mensualment actuacions de jazz clàssic, blues i gospel. Properament rebreu informació puntual i detallada del primer concert programat per la nostra entitat que tindrà lloc el dijous 28 de gener a les 20’30h. (Llibreria Martínez Pérez - C/ València, 246 –entre Rbla. Catalunya i Balmes).

Aprofitem també aquest comunicat per anunciar-vos la nostra propera:

HOT JAM SESSION A LA NAU IVANOW
Amb la participació de músics de reconeguts grups com:
La Locomotora Negra, Ivanow Jazz Group, Swingset, Jazzadlimitum, Dowm Home, Barcelona Jazz Orquestra i altres


Dia 4 de febrer a les 20 h. a la Nau Ivanow (C/Hondures 30, metro La Sagrera)
Entrada 5€. (gratuïta amb el Carnet Jazz Class i per a menors de 12 anys)
Entrada reduïda: 3€ per als amics de la Fundació Sagrera, Associació Barcelona Swing, Institut de Gospel de Barcelona i Associació de Blues de Barcelona. (imprescindible la presentació del corresponent carnet).


Finalment, us recordem que ara és el moment per efectuar la vostra sempre necessària col·laboració econòmica anual de 60 € que us dona dret al Carnet Jazz Class i als avantatges que suposa (gratuïtat, descomptes, etc...).

Per tal de facilitar-vos aquest tràmit, us adjuntem un full de domiciliació bancària que podeu omplir i fer-nos-el arribar, ja sigui en alguna de les nostres activitats o a la nostra seu administrativa (Fundació Jazz Clàssic, Av. de Sarrià 15, 2on 1ra. 08029 Barcelona).

Si voleu fer l’ingrés directament, podeu fer-ho al c.c. de “La Caixa”:
2100 0497 82 0200221811

Vagi per endavant el nostre agraïment.
Gràcies i fins ben aviat!

Fundació Privada Catalana Jazz Clàssic

2 comentaris:

  1. Col·legues, tant una precisió formal, doncs el nom correcte NO es "Associació de Blues..." si no "SOCIETAT de Blues de Barcelona".
    Salut
    Miquel Inglés

    ResponElimina
  2. Felicidades por la Jamsession de ayer y a quienes tuvieron la osadía de iniciar este tipo de eventos. Que en una noche fría, lluviosa y con fútbol (malo)televisado como la de ayer el recinto estuviera atiborrado de gente de todas las edades disrutando de verdad, es un rotundo éxito. Quedé sorprendido porque no imaginaba ese gentío. Estupendo que se dé entrada a chavales como Irene Reitg o Joan Casares. ¡Qué futuro tiene este chaval!; rezuma entusiasmo.

    La sala acabará quedándose pequeña, seguro ....

    ResponElimina