LES JAMS DE LA FUNDACIÓ

D'esquerra a dreta: Marc Trepat, Toni Gili, Tomás Gonzalez i Albert Gasull

Les Jam Sessions són el meu camp. Un camp obert en el que us convido a entrar al llarg de l’any. Les Jams de la Fundació es nodreixen de músics i amics que provenen d’algunes de les bandes que conreen jazz dels estils amb arrel tradicional (La Locomotora Negra, Ivanow Jazz Group, Swingset, Jazzadlimitum...).

Per mi, mestre de professió i saxofonista aficionat, integrat a La Locomotora Negra, les Jam Sessions són moments alliberadors, moments per compartir, moments per crear, moments per jugar...

Seguint la tasca difusora de la Fundació, cada Jam Session s’articula al voltant d’un tema: New Orleans, Duke Ellington, Spring Jams... En aquest sentit, les nostres jams s’allunyen de l’esquema clàssic de jam i ens donen una bona excusa per explicar, mitjançant les interpretacions musicals triades i els corresponents fulletons i escrits que facilitem, diferents aspectes del món del jazz.

Però bé, la millor manera d’experimentar i sentir el que són les nostres jams és anant-hi. Us animo, doncs, a venir a la propera Jam que farem el dijous 4 de febrer a les 8 de vespre a la Nau Ivanow. C/ Hondures 30 de Barcelona. T’hi espero!!!!

Toni GILI

2 comentaris:

  1. Estan obertes a tots els músics les Jam Sessions?

    ResponElimina
  2. A tots els que bonament vulguin apropar-se. Recordeu que la jam és de jazz clàssic!
    Una abraçada!

    ResponElimina